Over Carport Harderwijk

Carport voorzien van schutting.
Waarom kiezen voor ons

Carport Harderwijk

Een carport van Carport Harderwijk voorziet u in alle gemakken. Bij natte dagen stapt u niet alleen altijd droog in en uit uw auto, maar is uw auto ook nog eens beter beschermd tegen alle weersinvloeden. De lange levensduur zorgt er voor dat u heel lang plezier hiervan ondervindt.

Als basis gebruiken wij 3 mm aluminium die door onszelf binnenshuis wordt gevormd en gelast, waardoor wij u kunnen verzekeren van kwalitatief het beste materiaal dat ook nog eens weinig onderhoud van u vergt.

Carport Harderwijk levert carports, (terras)overkappingen. Door onze unieke werkwijze en ervaring kunnen wij lichte constructies maken die sterk en zeer duurzaam zijn. 

Wij bieden u onze puur Dutch Design basisvorm, een degelijke stijl en constructie die we aan kunnen passen naar uw wensen, van modern tot klassiek. Een of meerdere zijde schuin uitgevoerd en/of uitsparingen zorgen voor een strak aangesloten geheel met bestaande bebouwing. De watergoot en afvoer kunnen we voor u in het frame integreren, waardoor de uitstraling van uw carport of overkapping altijd strak en in stijl blijft. 

Bijna alle kleuren behoren tot de mogelijkheden zonder extra kosten.

Door de prefab werkwijze met modulaire opzet is de plaatsing met behulp van onze speciaal hiervoor ontworpen transportmiddelen doorgaans in 1 dag gerealiseerd.
 

bekijk onze carports
Vrijstaande camper carport.
Waarom kiezen voor ons

Carport Harderwijk

Een carport van Carport Harderwijk biedt met een basis boeihoogte van slecht 25 cm, waarin zowel het dak als de afvoergoot is verwerkt, een strak design. Door dit ontwerp biedt het in bijna alle gevallen een esthetische passende oplossing met een grote toegevoegde waarde van de woning. Als naar gelang de situatie kan in veel situaties de boeihoogte worden aangepast. Ook de vorm kan zoveel mogelijk in overeenstemming worden gebracht met het bestaande wat aan de woning aanwezig is.

Carport Harderwijk heeft een flexibele werkwijze waardoor wij staat zijn om klantgericht voor iedere situatie een passende oplossing kunnen bieden.

Ook voor V.V.E. met meerdere overkappingen kunnen wij passende oplossing aanbieden.

Mede door onze werkwijze kunnen wij voor bedrijven snel extra ruimte creëren zoals wasstraten, opslagruimte enz.

bekijk onze carports
Waarom kiezen voor ons

Carport Harderwijk

Een carport, (terras) overkapping worden in nauw overleg rekening houdend met de omgeving tot stand gebracht.

Door gebruik te maken van duurzame en herbruikbare materialen wordt hiermee een constructie gemaakt wat toekomstbestendig is.

Dank zij wij alles in eigen beheer hebben en een uitgebreid machinepark zijn wij in staat om maatwerk te leveren.

De Dutch Design als basis, een degelijke stijl en constructie die we aan uw wensen kunnen aanpassen, van modern tot klassiek.

De watergoot zit in het frame geïntegreerd en kunnen veelal volstaan met 1 afvoer. Mede hierdoor blijft de uitstraling van uw carport of (terras)overkapping strak en in stijl.

Met de juiste kleurstelling, de prefab werkwijze en de modulaire opzet geplaatst met hiervoor ontworpen transportmiddel wordt het een waardevolle aanvulling op uw situatie.