Carport Harderwijk

- Nobelstraat 26 - 3846 CG Harderwijk - Tel. 0341 460444 - Fax. 0341 412224

Deurluifel

Deurluifel.
Voor een overkapping voor de deur kunt u denken aan een houten afdakje. Of u kiest voor een mooie aluminium deurluifel. Deze luifel neemt geen licht weg want het dak bestaat uit lichtdoorlatend kunststof. Qua vormgeving zijn de mogelijkheden onbeperkt. Een ronde boog of toch liever een strakke rechter deurluifel, wij passen alles aan uw wensen aan.

Opties.
Naast de vormgeving hebben wij ook gedacht aan een zeer uitgebreid kleurenpallet zodat uw luifel past bij uw smaak. Een aantal van onze vele extra opties zijn onder andere ingebouwde verlichting met eventueel een bewegingssensor. Kijk gerust eens rond op onze website om te zien wat er nog meer mogelijk is.

Contact.
Wanneer u aanvullende informatie wilt, of een offerte aan wilt vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn via de telefoon te bereiken op telefoonnummer 0341 460444. U kunt ons ook een e-mail sturen met uw vragen: info@carportharderwijk.nl . Wilt u liever even rustig rondkijken kom dan bij ons langs in Harderwijk op de Nobelstraat 26. Wij van Carport Harderwijk helpen u graag aan een maatoplossing voor uw wensen.

Wilt u meer weten over onze producten? Bekijk onze folder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina's; Rokersoverkapping, Overkapping auto, Terras overkapping, Veranda afdak, Aluminium carports, Carport overkapping, Serredak, Dubbele carport, Metalen carport, Deurluifel.

Neem direct contact op
U heeft hieronder tevens de mogelijkheid om een of meerdere foto's toe te voegen van uw woning of locatie waarvoor u de aanvraag doet:
Versturen Foto's toevoegen...