Carport Harderwijk

- Nobelstraat 26 - 3846 CG Harderwijk - Tel. 0341 460444 - Fax. 0341 412224

Aluminium carports

Aluminium carports.
Carport Harderwijk is uw leverancier voor het maken van een carport. De carport wordt volledig binnenshuis gemaakt en wordt zo aangepast aan uw wensen. Onze aluminium carports zijn voorzien van een ingebouwde waterafvoer waardoor er maar één waterafvoerpunt nodig is. Een carport beschermt u uw auto tegen onder andere regen, bladeren en vogelpoep.

De constructie
De constructie van de aluminium carport wordt volledig aan elkaar gelast waardoor een stevige constructie ontstaat. Het dak wordt gemaakt van 16 millimeter dikke dakplaten van polycarbonaat. Deze zijn lichtdoorlatend en zorgen zo dat er geen licht verloren gaat. De carport kan in iedere gewenste kleur worden gespoten. Hebt u een moeilijk oppervlakte om te overspannen? Dit is geen enkel probleem. Wij maken het ontwerp passend voor u. Vanwege onze eigen vervoersmogelijkheden kunnen wij in Nederland en België de aluminium carport binnen 1 dag voor u plaatsen.

Contact
Bent u geïnteresseerd in een offerte van ons, neem dan gerust contact met ons op via de telefoon op nummer 0341 460444. Ook kunt u via de knop aanvraagformulier bij ons online een offerte aanvragen.

Wilt u meer weten over onze producten? Bekijk onze folder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina's; Carport overkapping, Serredak, Dubbele carport, Metalen carport, Deurluifel, Rokersoverkapping, Overkapping auto, Terras overkapping, Veranda afdak, Aluminium carport.

Neem direct contact op
U heeft hieronder tevens de mogelijkheid om een of meerdere foto's toe te voegen van uw woning of locatie waarvoor u de aanvraag doet:
Versturen Foto's toevoegen...