Carport Harderwijk

- Nobelstraat 26 - 3846 CG Harderwijk - Tel. 0341 460444 - Fax. 0341 412224

Veranda afdak

Veranda afdak
In de zomer is buiten zitten een van de bezigheden van de gemiddelde Nederlander. Maar als het weer niet meezit, wordt dat al wat lastiger. Carport Harderwijk heeft voor u de oplossing namelijk een veranda afdak. Zo zit u droog bij regen en heeft u bij een felle zon geen last van verbranden. Wij maken voor u een veranda afdak geheel naar uw wensen. Zowel qua vorm als kleur zijn bij ons de mogelijkheden eindeloos.

Bouw en plaatsing
Wij fabriceren en bouwen onze veranda afdaken volledig binnen ons bedrijf. Hierdoor kunnen wij flexibel zijn in zowel design als in plaatsing. De afdaken worden gemaakt van aluminium met en dak van lichtdoorlatende platen waardoor u geen zonlicht verliest.
Binnen Nederland en België is het mogelijk om zowel de fundering als de plaatsing binnen één dag te voltooien. Waardoor u snel gebruikt kunt maken van uw eigen veranda.

Contact.
Wilt u graag weten wat de extra opties zijn voor uw veranda afdak kijk dan gerust nog even verder op onze website. Wilt u een offerte aanvragen dan kan dit via de button 'aanvraagformulier'. Bellen is natuurlijk ook mogelijk. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0341 460444.

Wilt u meer weten over onze producten? Bekijk onze folder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina's; Aluminium carports, Carport overkapping, Serredak, Dubbele carport, Metalen carport, Deurluifel, Rokersoverkapping, Overkapping auto, Terras overkapping, Veranda afdak.

Neem direct contact op
U heeft hieronder tevens de mogelijkheid om een of meerdere foto's toe te voegen van uw woning of locatie waarvoor u de aanvraag doet:
Versturen Foto's toevoegen...