Carport Harderwijk

- Nobelstraat 26 - 3846 CG Harderwijk - Tel. 0341 460444 - Fax. 0341 412224

Terras overkapping

Terras overkapping.
Bij het overkappen van het terras komen altijd een aantal afwegingen naar voren. Verlies ik niet teveel licht? Ziet het er wel mooi uit? En past het wel bij mijn huis? Als dit ook uw vragen zijn dan hebben wij de geschikte terrasoverkapping voor u. Deze overkapping is namelijk in elke vorm en kleur leverbaar dus passend bij uw wensen. Het dak van de overkapping wordt gemaakt van lichtdoorlatend plaatmateriaal waardoor u geen natuurlijk licht verliest in huis.

Plaatsing.
Carport Harderwijk maakt alle onderdelen zelf waardoor er een ruime mogelijkheid in vormgeving en grootte. De terrasoverkapping heeft een gelast aluminium frame waardoor een stevige constructie ontstaat. Wij hebben ons eigen vervoer waardoor uw overkapping inclusief fundering binnen één dag geplaatst kan worden.

Contact.
Voor een offerte en verdere informatie kunt u contact met ons opnemen via de telefoon op nummer 0341 460444 of kijk voor onze verdere contactgegevens op onze website onder het kopje contact. Wij helpen u graag aan de terrasoverkapping van uw wensen.

Wilt u meer weten over onze producten? Bekijk onze folder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina's; Veranda afdak, Aluminium carports, Carport overkapping, Serredak, Dubbele carport, Metalen carport, Deurluifel, Rokersoverkapping, Overkapping auto, Terras overkapping.

Neem direct contact op
U heeft hieronder tevens de mogelijkheid om een of meerdere foto's toe te voegen van uw woning of locatie waarvoor u de aanvraag doet:
Versturen Foto's toevoegen...