Carport Harderwijk

- Nobelstraat 26 - 3846 CG Harderwijk - Tel. 0341 460444 - Fax. 0341 412224

Serredak

Serredak.
Wanneer het zonnescherm uit is in de zomer, is het vaak donker in huis. Wilt u toch liever wat meer zonlicht binnen? Dan is een serredak misschien iets voor u. Carport Harderwijk levert voor u namelijk de overkapping van uw wensen. In onze aluminium constructie kunnen lichtdoorlatende daken geplaatst worden. Hierdoor kunt u in de schaduw zitten maar toch genieten van het licht.

De overkapping wordt gemaakt op basis van een aluminium frame wat aan elkaar gelast is. Hierin worden lichtdoorlatende dakplaten geplaatst. De constructie is aan te passen aan uw eigen wensen. Dit is op het gebied van de vormgeving maar even belangrijk natuurlijk de kleur. Bij ons is alles mogelijk. Kijk gerust eens op onze site naar de verschillende voorbeeldfoto's.

Contact.
Wilt u weten of een Serredak bij u in de tuin mogelijk is neem dan eens contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken via de telefoon op nummer 0341 460444. Of mail uw vragen naar info@carportharderwijk.nl . Voor het online aanvragen van een offerte kunt u op de site klikken op de button 'aanvraagformulier'.

Wilt u meer weten over onze producten? Bekijk onze folder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina's; Dubbele carport, Metalen carport, Deurluifel, Rokersoverkapping, Overkapping auto, Terras overkapping, Veranda afdak, Aluminium carports, Carport overkapping, Serredak.

Neem direct contact op
U heeft hieronder tevens de mogelijkheid om een of meerdere foto's toe te voegen van uw woning of locatie waarvoor u de aanvraag doet:
Versturen Foto's toevoegen...