Carport Harderwijk

- Nobelstraat 26 - 3846 CG Harderwijk - Tel. 0341 460444 - Fax. 0341 412224

Rokersoverkapping

Rokersoverkapping.
Tegenwoordig mag bijna nergens meer binnen gerookt worden. Maar buiten in de kou en regen staan is ook geen pretje. Wij hebben de oplossing voor u. Carport Harderwijk bouwt voor u een rokersoverkapping naar uw wensen. Onze overkappingen bestaan uit een aluminium framewerk met een dak van lichtdoorlatende kunststofplaten. Hierdoor staat u droog maar niet in het donker.

Opties.
Voor het ontwerp van de rokersoverkapping houden wij geheel rekening met uw wensen. Carport Harderwijk maakt alle onderdelen zelf waardoor elke vorm en grote mogelijk is. Ook kan de overkapping in elke gewenste kleur geleverd worden. Naast het natuurlijke licht dat door het dak heen komt, is het ook mogelijk om verlichting in het frame te laten verwerken. Dit zijn maar een aantal van de mogelijkheden voor een rokersoverkapping, wilt u meer weten neem dan graag contact met ons op.

Contact.
Wij geven u graag aanvullende uitleg over de mogelijkheden van een rokersoverkapping. U kunt ons bereiken via onze website door het aanvraagformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ons natuurlijk ook bereiken via de telefoon op telefoonnummer 0341 460444.

Wilt u meer weten over onze producten? Bekijk onze folder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina's; Overkapping auto, Terras overkapping, Veranda afdak, Aluminium carports, Carport overkapping, Serredak, Dubbele carport, Metalen carport, Deurluifel, Rokersoverkapping.

Neem direct contact op
U heeft hieronder tevens de mogelijkheid om een of meerdere foto's toe te voegen van uw woning of locatie waarvoor u de aanvraag doet:
Versturen Foto's toevoegen...