Projecten

Carport in stijl.

Carports voor garage

Carports zijn een geweldige oplossing om uw auto, boot, fiets of andere voertuigen te beschermen tegen de elementen. Ze zijn een veelzijdige oplossing waarmee u uw voertuig kunt beschermen tegen regen, sneeuw en extreme temperaturen. Carports zijn ook een stijlvolle toevoeging aan uw woning en staan mooi bij elke woning. 

 

Scroll naar beneden voor onze projecten!

 

Verschillende stijlen, maten en vormen

Carports zijn er in verschillende stijlen en maten, waardoor er voor iedereen wel een geschikte optie beschikbaar is. Van kleine carports met open zijkanten, tot grote carports met dak en zijwanden, er zijn vele opties. Daarnaast zijn carports relatief makkelijk te installeren en kunnen ze worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften. 

 

Bescherming voertuigen

Carports bieden extra bescherming voor uw voertuig(en). Kortom, carports zijn een geweldige oplossing om uw voertuigen te beschermen tegen de elementen. Ze zijn stijlvol, veelzijdig en makkelijk te installeren. 

 

Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een carport aan uw garage? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 0341-460444.