Projecten

Boogoverkapping met staander opzij.

Carports boogvorm

Carports met boogvorm zijn een eigentijdse manier om uw auto of camper beschermd te parkeren. De carports zijn naast praktisch ook een stijlvolle, moderne toevoeging aan uw woning. Bij Carport Harderwijk bieden we carports aan in verschillende stijlen, maten en kleuren. Hierdoor hebben we voor iedere tuin een passende oplossing.

 

Inspiratie nodig voor jouw carport met boog? Scroll naar beneden!

 

De esthetiek van een boogvormige carport

Een boogvormige carport heeft een unieke uitstraling die meteen opvalt. De elegante curve van de overkapping geeft uw woning een esthetische meerwaarde. Het is een investering in zowel functionaliteit als stijl. Dankzij de verschillende materialen en mogelijkheden op het gebied van afwerking stemmen we bij Carport Harderwijk de carport perfect af op de architectuur van uw huis. 

 

De voordelen van een aluminium boog carport

Een aluminium boog carport laten bouwen door Carport Harderwijk biedt u allerlei voordelen: 

 

Bescherming tegen weersinvloeden

Net als bij traditionele carports biedt een boog overkapping optimale bescherming tegen weersomstandigheden. Denk hierbij aan extreme regen, sneeuw en hagel. Ook zorgt een carport ervoor dat uw voertuig beschermd is tegen UV-stralen, waardoor de kleur langer intact blijft. Kortom: met een boog overkapping houdt u uw auto of camper in uitstekende conditie en wordt de levensduur ervan verlengd.

 

Maatwerk voor uw behoeften

Bij Carport Harderwijk begrijpen we dat geen twee huizen hetzelfde zijn. Daarom bieden we maatwerk boog carports die perfect passen bij uw huis en wensen. Of u nu een enkele of dubbele boog overkapping wilt, wij hebben verschillende afmetingen en ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

 

Sterk en duurzaam materialen

Onze boog carports worden gebouwd met hoogwaardig aluminium. Dit materiaal is sterk en duurzaam, bestand tegen verschillende weersomstandigheden en vereist weinig onderhoud. U kunt dus op lange termijn zorgeloos genieten van uw boogvormige overkapping, zonder hierbij veel onderhoudswerk te hoeven verrichten.

 

Extra ruimte voor allerlei toepassingen

Naast het beschermen van uw voertuigen biedt een boog carport extra ruimte voor allerlei toepassingen. Gebruik deze ruimte als overdekte opslag voor fietsen, tuingereedschap of creëer een gezellige zithoek om van het buitenleven te genieten.

 

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het toevoegen van een stijlvolle boogvormige carport aan uw woning? Neem dan contact op met Carport Harderwijk voor een vrijblijvende offerte. Ons ervaren team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u deskundig advies te geven. Neem hier contact met ons op en ontdek hoe een aluminium carport in boogvorm uw woning kan verbeteren. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar op het nummer 0341-460444.