Carport Harderwijk

- Nobelstraat 26 - 3846 CG Harderwijk - Tel. 0341 460444 - Fax. 0341 412224

Overkapping auto

Overkapping auto.
Voor de overkapping van een auto is een carport een heel geschikt middel. Carport Harderwijk levert carports in elke mogelijke vorm en kleur. Klein of groot alles is mogelijk. De overkapping heeft een lichtdoorlatend dak en een aluminium frame. Waardoor deze zeer stevig is en daarnaast het licht niet wegneemt.

Voordelen overkapping auto.
De voordelen van overkapping van uw auto zijn onder andere dat uw auto is beschermd tegen de invloeden van het weer, zoals regen, zonnestralen en natuurlijk het vallende blad in de herfst. Ook hoeft u in de winter niet te krabben als het vriest. In de overkapping voor uw auto zijn verschillende extra opties mogelijk zoals een bewegingssensor waardoor de ingebouwde verlichting aan gaat. De overkapping heeft een ingebouwd afwatersysteem waardoor u geen extra dakgoten nodig heeft. Hierdoor blijft de overkapping eruit zien zoals u het heeft bedacht.

Contact.
Wilt u de mogelijkheden weten van een overkapping auto bij u? Neem dan graag contact met ons op. Onze gegevens staan op de website onder het kopje contact. Als u graag een offerte wilt ontvangen over het internet kunt u ons een bericht sturen via het kopje aanvraagformulier. Wij rekenen u graag tot een van onze tevreden klanten.

Wilt u meer weten over onze producten? Bekijk onze folder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina's; Terras overkapping, Veranda afdak, Aluminium carports, Carport overkapping, Serredak, Dubbele carport, Metalen carport, Deurluifel, Rokersoverkapping, Overkapping auto.

Neem direct contact op
U heeft hieronder tevens de mogelijkheid om een of meerdere foto's toe te voegen van uw woning of locatie waarvoor u de aanvraag doet:
Versturen Foto's toevoegen...