Carport Harderwijk

- Nobelstraat 26 - 3846 CG Harderwijk - Tel. 0341 460444 - Fax. 0341 412224

Metalen carport

Metalen carport.
Voor een carport die lang meegaat en duurzaam is kunt u het beste kiezen voor een carport van Carport Harderwijk. De carports die wij leveren worden gemaakt uit aluminium en lichtdoorlatende kunststof dakplaten. Hierdoor zijn de metalen carports bestand tegen de invloeden van het weer en hoeft u niet bang te zijn voor onder andere houtrot. Daarnaast hebben de metalen carports een ingebouwde waterafvoer waar maar één afvoerpunt voor nodig is.

Uw wensen.
Een metalen carport is in elke gewenste uitvoering verkrijgbaar, zowel op het gebied van kleur als vormgeving. Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om de mogelijkheden voor u te bespreken. Vanwege het feit dat wij alle onderdelen zelf fabriceren is het ook mogelijk om binnen Nederland en België de metalen carport op één dag te plaatsen inclusief de fundering.

Contact.
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag via de telefoon op nummer 0341 460444. Als u een offerte wilt ontvangen via de email kunt u ons bereiken via ons online aanvraagformulier op de website. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons in Harderwijk.

Wilt u meer weten over onze producten? Bekijk onze folder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina's; Deurluifel, Rokersoverkapping, Overkapping auto, Terras overkapping, Veranda afdak, Aluminium carports, Carport overkapping, Serredak, Dubbele carport, Metalen carport.

Neem direct contact op
U heeft hieronder tevens de mogelijkheid om een of meerdere foto's toe te voegen van uw woning of locatie waarvoor u de aanvraag doet:
Versturen Foto's toevoegen...