Carport Harderwijk

- Nobelstraat 26 - 3846 CG Harderwijk - Tel. 0341 460444 - Fax. 0341 412224

Dubbele carport

Dubbele carport.
Voor het parkeren van uw auto is het handig om een carport te hebben. Tegenwoordig hebben de meeste gezinnen twee auto's. Daarom levert Carport Harderwijk voor u ook een dubbele carport. Hiermee is het mogelijk om beide auto's te beschermen voor de invloeden van het weer en de vogels.
Onze carports maken wij binnen het bedrijf. Zij worden gemaakt uit hoogwaardig aluminium in combinatie met lichtdoorlatende dakplaten. Aan deze constructie komen geen schroeven te pas. Alles wordt aan elkaar gelast waardoor een stevige constructie ontstaat.

Uw wensen.
Natuurlijk houdt Carport Harderwijk rekening met uw wensen. Door het feit dat wij alles zelf fabriceren kan een dubbele carport in elke mogelijk uitvoering worden gemaakt. Ook is het mogelijk om de aluminium constructie te laten spuiten in de door u gewenste kleur. Kijk gerust eens rond op de website en laat u inspireren voor uw eigen carport.

Contact.
Wilt u een offerte voor een enkele of dubbele carport neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij uw keuze. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0341 460444.
Daarnaast is het ook mogelijk om online een offerte aan te vragen via de knop 'aanvraagformulier' links op onze website.

Wilt u meer weten over onze producten? Bekijk onze folder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem ook eens een kijkje op de volgende pagina's; Metalen carport, Deurluifel, Rokersoverkapping, Overkapping auto, Terras overkapping, Veranda afdak, Aluminium carports, Carport overkapping, Serredak, Dubbele carport.

Neem direct contact op
U heeft hieronder tevens de mogelijkheid om een of meerdere foto's toe te voegen van uw woning of locatie waarvoor u de aanvraag doet:
Versturen Foto's toevoegen...